Четвер, 25.04.2024, 18:21
Персональний сайт вчителя
фізики Огієнка В. В.
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна Новини Реєстрація Вхід

Меню сайту

Відвідувачів сайту
счетчик посещений

--------------
 












4 квітня 2014 рік, п'ятниця


    

     На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 20.08.2002 №467 “Про проведення Всеукраїнського фізичного конкурсу “Левеня” конкурс проводиться щорічно на базі Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка з метою популяризації ідей фізики та підтримки талановитих школярів, активізації творчої діяльності вчителів, формування методичних рекомендацій до навчальних програм та нових підручників за результатами конкурсу.

     Цього року конкурс відбувся 4 квітня. Чотирнадцять учні нашої школи з 7 – 11 класів також долучилися до участі в Всеукраїнському фізичному конкурсі.



          



  4 квітня відзначається День веб-майстра (або Вебмастера). Дата цього свята вибрана невипадково: якщо придивитися, можна помітити, що цифри 4.04 дуже нагадують за своїм написання помилку 404 («Сторінку не знайдено»), що має пряме відношення до роботи веб-майстрів. До того ж ця дата збігається з Міжнародним днем Інтернету. Веб-майстер - професія досить нова, вона з'явилася зовсім нещодавно, в століття розвитку Інтернету. Веб-майстер, або «керуючий» сайтом , - це людина, що займається розробкою веб-сайту або корпоративною програмою в Інтернеті. Вперше термін «веб-майстер» ввів в обіг «праотець» Інтернету Тім Бернерс-Лі в документі «Керівництво за стилем гіпертексту в он-лайні» в 1992 році. На початку 1990 року, коли «загальнодоступний» Інтернет ще тільки починав розвиватися, функціонал перших веб-майстрів був дуже різноманітним: він включав в себе обов'язки веб-дизайнера, автора і модератора сайту, програміста, системного адміністратора, контент менеджера (відповідального за смислове наповнення сайту, співробітника технічної підтримки сайту.

Джерело: http://www.calend.ru/holidays/0/0/3101/© Calend.ru



 



24 березня 2014 рік, понеділок                  

Сьогодні команда Васильківського району, до складу якої входили учні 4 класу нашої школи Невар Софія та Нікітченко Ігор, взяла участь в обласному конкурсі з інформаційних технологій для молодших школярів ,,Капітошка”, який відбувся в Дніпропетровському обласному центрі науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді.

 


 

     

 

 

Учні змагалися в п’яти номінаціях: створення казки про мультяшного персонажа Капітошку (робота в середовищі редактора презентацій Microsoft PowerPoint), набір тексту на швидкість, створення листівки (робота в середовищі Microsoft Word), робота в середовищі Paint, розгадування ребусів.

Подробиці конкурсу на сайті: http://ocntt.dp.ua/index.php/home

 

 


20 березня 2014 рік, четвер
 

Дякуючи небайдужим до навчання та виховання наших дітей людям, таким як голова фермерського господарства «Мустанг» Дубовик Микола Григорович, в фізичному кабінеті нашої школи з’явилася новенька мобільна дошка.

              



13 вересня, п’ятниця
День комп’ютерника і програміста
День комп’ютерника і програміста - неофіційне свято програмістів, що відзначається на 256-й день року. Число 256 (два у восьмому ступені) обрано тому, що це кількість чисел, які можна виразити за допомогою одного байта. У високосні роки це свято потрапляє на 12 вересня, в невисокосного - на 13 вересня.
Найчастіше слово «програмування» і все, з ним пов’язане, асоціюється у звичайної людини тільки з персональним комп’ютером, проте це не так. Практично кожен електронний пристрій - від пульта дистанційного керування до складних промислових верстатів з програмним управлінням - свого часу пройшли через руки фахівців з програмування.
Ми щогодини стикаємося з плодами праці програміста. Дивимося ми телевізор, чи слухаємо радіо, чи розмовляємо по телефону - ми користуємося тим, що створив програміст. Мабуть, жодна професія не охоплює так широко сфери нашого життя.
І хоча поки що це свято цілком і повністю віртуальне, плоди труда наших славних програмістів вельми і вельми реальні. Значення професії програміста у повсякденному житті важко недооцінити. Цей рід діяльності стає все більш масовим і, в той же час, символізує авангард сучасного суспільства.
В 2013 році День комп’ютерника і програміста припадає на 13 вересня.
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930




Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання



Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 48

Друзі сайту



***

***

***

***

***

-

-

-
















Погода
Дубовики 

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Життя сайту

Copyright MyCorp © 2024          Огієнко В. В. с. Дубовики, 2013 р.